Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Underholdning


Du kan bestille kun underholdning. Stand up eller musikalske innslag til ditt arrangement. Vi har forslag til hva som kan passe ditt arrangement.

Toastmaster


Vi hjelper deg med råd hvordan gjennomføre din middag. Hva som gir best dramaturgi for kvelden. Dette er svært avgjørende for et godt sluttresultat. Dette krever erfaring og fagfolk.

Teambuilding


Vi deler bedriften inni lag med fokus på øvelser der alle kan delta. Vi lager en rød tråd fra start til slutt med premieutdeling og kåringer under middag. Vi har hatt stor suksess med å gjøre de ansatte til stjerner på sitt eget arrangement.

 

Musikk quiz


Levende musikk setter stemningen. Vi kombinerer høy allsangfaktor med en quiz som slår gnister. Enkelt å gjennomføre ved å dele selskapet i lag som skal finne rett svar på oppgavene.

Selskapslokaler


Vi har lang erfaring med å finne rett lokale for deg. Vi bygger lokalene for deg: Lavo, telt, utested eller forsamlingshus. Vi har en rekke forslag som kan gi den rette rammen for ditt arrangement. Det betyr at du kan strekke budsjettet ditt enda lenger - og få fornøyde ansatte som føler seg verdsatt.

Foredrag


Vi leverer foredragsholdere som passer til ditt arrangement eller fagdag. Vi leverer foredrag innenfor endring, motivasjon og mestring, rus - eller rett og slett ren humor.

Les mer ...

 

 


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn