Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Karrierehjelp

Trenger du hjelp til å komme videre med din karriere? Eller står du utenfor arbeidslivet i dag? Du må ta en rekke valg fremover og vi hjelper deg med å finne riktig retning. 

Skal bedriften du jobber i omstille? Få hjelp med CV og søknad samt intervjutrening i veien mot din nye karriere.

Vi hjelper unge mennesker med en ny retning - eller om du trenger karriereråd i veien mot din nye jobb.

Skal jobben din si opp ansatte - og du blir overflødig? Book et gratis møte i dag.

Tilbakemeldinger:

"Kursholders bistand reddet livet mitt"

"Jesper hjalp min sønn med fast jobb. Nå har hele familien fått en ny start. Til og med leilighet har han fått. Vi trodde ikke dette var mulig hans utfordringer". 

 

Karriereveiledning

Jesper Ullmann Edvardsen har lang erfaring fra å bistå mennesker med å komme i arbeid. I tillegg til veiledning har vi jobbet mye mot offentlige systemer som NAV. Dette gjør det lettere å finne ut hvordan oppnå en konstruktiv dialog med nav. Du får hjelp til å spisse din kompetanse for å gjøre din attraktiv mot din nye arbeidsgiver. Karrieråd og Nav 

Det kan ofte føles tungt og vanskelig å snakke med det offentlige. Du kan få bistand til å få dine rettigheter ivaretatt. Det er viktig å ha noen sparre med når man staker ut en ny kurs. Vi har lang erfaring med å gi råd til cv, yrke, utdanning samt å finne ditt unike talent. Dette er ditt viktigste kort i veien for å finne en jobb du vil trives med. 

Ta kontakt for en gratis samtale. 

Kontakt oss

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Bestill gratis time på 9325599 i dag.

 

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn