Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

1rt

Lang erfaring


Daglig leder Jesper Ullmann Edvardsen har 25 år erfaring som entertainer og eventarrangør. Gjennomført flere hundre arrangement for ulike bedrifter med en klar rød tråd.

En Rød Tråd bistår med planlegging av ditt arrangement! Sommerfester, kick-off, julebord og motivasjonsforedrag for din bedrift. Vi tar på oss oppdrag i Ski, Oslo, Hamar og Lillehammer og resten av landet.

Vi har valgt dette navnet da vi ønsker å være den som bistår ditt arrangement med En Rød Tråd gjennom hele dagen. Vi har 20 års erfaring med å lage den rette dramaturgien og innholdet i ulike arrangement.

Liten tue velter som kjent store lass. Derfor krever et arrangement faglige råd for å bli perfekt. Vi hjelper deg på veien med å luke ut utfordringer som kan oppstå om man skal gjennomføre et arrangement som krever logistikk, mat og underholdning. Vi har lang erfaring med sommerfester, kick-off, julebord eller samlinger for ulike bedrifter.

 


Share on Facebook

Logg inn